Ďábel a temné vody - Turton, Stuart (Vendeta (Dobrovský s.r.o.), 2021)
Detektivní, navíc i historický thriller s prvky fantasy z pera autora úspěšné mysteriózní krimi Sedm smrtí Evelyn Hardcastlové. Vražda na širém moři. Dvojice pozoruhodných detektivů. Démon, který může a nemusí existovat.