Vůně šafránu : pouhý květ je někdy víc než diamant - Parsley, Sarah, 1973- (fFortuna Libri, 2024)
Milostný román s erotickým nádechem z přelomu 18. a 19. století o ženském soupeření v získání lásky jednoho muže.