Tíha vesmíru : okouzlující love story, která vás dostane - Niven, Jennifer, 1968- (Yoli (Euromedia Group), 2017)
Hlavními hrdiny jsou Libby, bývalá nejtlustší teenagerka Ameriky, která začala hubnout teprve poté, co ji museli vysekat z vlastního domu, a Jack, sympaťák, který před světem tají, že trpí prosopagnosií - poruchou, při níž mozek nerozeznává tváře.