Cos to udělal? - Farrell, Matthew (Euromedia Group, 2020)
V tomto surovém, napínavém thrilleru není rodina taková, jak se na první pohled jeví. Když v ošuntělém motelu ve Filadelfii najdou viset zohavené tělo, předpokládá forenzní specialista Liam Dwyer, že to bude případ jako každý jiný. Jenže se ukáže, že s ženou, jejíž tělo našli, měl poměr, který ukončil, aby si zachránil manželství. Je tu ale ještě jeden větší problém: Liam si nevzpomíná, kde v noc vraždy byl ani co dělal. Obrátí se tedy na svého bratra Seana, vyšetřovatele z oddělení vražd. Ten mu sice kryje záda, ale důkazů proti Liamovi neustále přibývá. A Liam se snaží předběhnout čas i své kolegy a zjistit pravdu i kdyby to mělo znamenat, že se tím potvrdí jeho vina. Čím hlouběji se však dostává, tím temnější rodinná tajemství vyplouvají na povrch