Panský dům : návrat : nejúspěšnější rodinná sága se vrací - Jacobs, Anne (Světový bestseller (Ikar), 2021)
Závěr čtyřdílné ságy o německé průmyslnické rodině a služebnictvu z jejich domu. Augsburg 1930. Marie a Paul Melzer jsou šťastní a jejich láska je silnější než kdy jindy. Ale kvůli globální ekonomické krizi a obtížným dobám musí Paul bojovat o přežití své textilní továrny. Když onemocní zánětem srdečního svalu, Marie zakročí a zachrání společnost před zkázou, protože jde o osud celé rodiny. Je třeba učinit důležitá rozhodnutí, protože rodina Melzerových má vysoké dluhy. Jejich milovaná vila může být zachráněna, jen pokud budou stát všichni pohromadě.