Zabila jsem : otec Ignác na stopě politického zločinu - Zavadil, Petr, 1968-2014 (Cosmopolis, 2017)
Rozkryje novinář korupční prostředí před veřejností? Podaří se otci Ignácovi rozluštit složitý případ politického zločinu?