Vraždící elita - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2014)
Před třemi roky byl Matt Browning vyhozen z jednotky pro zpochybňování rozkazu - a byl na odchodu z SAS. Když si myslel, že má vojenský život za sebou, byl donucen vrátit se zpátky do akce. Firma požaduje, aby pomáhal obrovské farmaceutické společnosti zničit kopie jejich léků vyráběných zločinci ve východní Evropě. Ale ten úkol není takový, jaký se zdá. Matt se ocitl uprostřed smrtelné záhady. Když se začínají otázky konečně vyjasňovat, Matt zjistí, že jako jediný zná strašné tajemství. Sám a na útěku stojí proti Přírůstku - nejnelítostnějšímu smrtonosnému stroji na světě.