Zmizení - Quick, Amanda, 1948- (Baronet, 2020)
Před čtyřiceti lety došlo v malém městečku Fogg Lake k jistému "incidentu": k výbucu v jeskynním komplexu, při němž se uvolnily neznámé plyny, které měly na obyvatele zvláštní účinky. Někteří měli podivné vidiny. Jiní slyšeli děsivé hlasy. A pak dorazili vědci z tajné vládní agentury...