Plán úniku - Hamilton, Steve, 1961- (Knižní klub, 2018)
Nick Mason byl odsouzen na dvacet pět let ve vězení s nejvyšší ostrahou za zpackanou loupež, při které zemřel člověk, volné pokračování knihy Druhý život Nicka Masona..