Lea : příběh jedné ženy - Isaac, M. A. (Petrklíč, 2020)
Příběh mladé ženy Ley Mixové, která žije spokojený rodinný život se svým starším manželem Prokopem a malou dcerou Ditou. Celá rodinná idyla se začíná měnit poté, co se Lea zaplete s mladším kolegou z práce Jeremym a narodí se jí nemanželský syn Honzík. Když Lea svůj vztah s milencem definitivně uzavře a chce navázat dál na klidný rodinný život, bez toho, aniž by manželovi řekla pravdu o pravém otcovství syna, Honzíka ve čtyřech letech jeho biologický otec unese do Anglie. Roztáčí se kolotoč vyšetřování a hledání malého Honzíka, jehož případu se chopí charizmatický komisař Norbert Tichý, blízký přítel rodiny.