Druhá oběť - Slaughter, Karin, 1971- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2016)
V Atlantě je v opuštěném skladišti nalezena mrtvola bývalého policisty. Od okamžiku, kdy se do případu zapojí Georgijský úřad pro vyšetřování, zvláštní agent Will Trent tuší, že ho čeká nejtěžší pátrání v kariéře...