Pokání mrtvých - Tremayne, Peter, 1943- (Historická detektivka (Vyšehrad), 2019)
Další z detektivních případů sestry Fidelmy z pera znalce keltské kultury a oblíbeného autora Petera Tremaynea. Podaří se Fidelmě zjistit, kdo stojí za vraždou starého opata Ségdae? A proč nechtějí obyvatelé Cashelu vraha vydat?