Teo & Leonie. - Conicella, Pascal (Fantastické cesty (CPress), 2019)
Fantastická cesta časem" Poté co byli Leonardo, Teo a Leonie katapultováni do období dinosaurů, objevili stopy nejstarších obyvatel planety. Podaří se jim s pomocí malého pravěkého tvora z čeledi lemurovitých o vlásek uniknout meteoritu, který ukončí období křídy?