Zločiny beze cti : na památku všech žen, které byly v Jordánsku zabity ve jménu cti - Wold, Lene, 1987- (Ikar, 2019)
Toto je příběh otce, který zabil vlastní dceru. A syna, který byl donucen zabít svou matku. Toto je příběh všech žen, které z důvodu "rodinné cti" zemřely roukou svých nejbližších.