Svatba v Paříži - Nash, Charlotte (Mladá fronta, 2019)
Na střední škole si Rachel bez Matthewa nedokázala svůj život představit. Jenže pak jí onemocněla matka a Rachel se vzdala plánů na další studium a život se svou láskou a zůstala na rodinné farmě, aby se o matku postarala. Když od Matthewa po spoustě let dostane pozvánku na svatbu, má z toho smíšené pocity - dojímá ji, že si na ni vzpomněl, ale zároveň ví, že setkat se s ním v jeho svatební den bude to nejtěžší, čeho se kdy odvážila. Jenže přátelé a rodiče ji přemlouvají, aby pozvání přijala. A tak se Rachel vydává do Města světel. Paříž ji podle očekávání skutečně okouzlí, a to nejen opulentností hotelu a svou atmosférou, ale i prostřednictvím pohledného fotografa. A dříve, než její dobrodružství skončí, bude Rachel stát ještě před jednou volbou. Tentokrát ale nepůjde jen o její vlastní štěstí