Kamarádky ze zámku. - Harrison, Paula (Fragment, 2018)
Když princeznu Milly přijedou navštívit její nafoukané sestřenice, stane se velká nepříjemnost: ztratí se krásné hedvábné šaty. Odhalí kamarádky pravého zloděje dřív, než bude obviněn nesprávný člověk?