Nechtěj nic vědět - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2013)
Život Avy Garrisonové skončil toho dne, kdy se ztratil její syn Noah. Jsou to už dva roky a Avinu mysl stále halí mlha žalu, kterou se marně snažil rozehnat ošetřující personál psychiatrické léčebny. Noahovo tělo nebylo nikdy nalezeno a všichni se domnívají, že utonul po pádu z mola. Vlastně si to donedávna myslela i Ava. Po návratu domů začnou Avu trýznit znepokojivé vjemy, slyší křik z Noahova pokoje, pak ho zase zahlédne, jak bloumá na břehu jezera. Rodina, psycholožka i manžel se začnou obávat, jestli nadobro nepřišla o rozum. Ava už sama netuší, co je vlastně pravda. A čím hlouběji se do svých vzpomínek noří, tím mrazivější strach ji svírá. Teď už ví, že synovo zmizení nebyla nejhorší událost jejího života. Tahle noční můra skončí až tehdy, kdy Ava pozná celou děsivou pravdu.