Jedinečná dovolená Franka Derricka, 82 let. - Morrison, J. B. 1960- (MOBA, 2017)
Svérázný stařík Frank Derrick je zpět. Přestože oslavil už 82. narozeniny, je stále plný elánu. Jeho dcera v Los Angeles prožívá špatné období, a tak Frank neváhá a opouští rodnou Anglii. Co na tom, že už roky neseděl v letadle a z létání má hrůzu...