Dítě hvězd - Engberg, Katrine, 1975- (Thriller (Motto), 2017)
Mladá žena je nalezena brutálně zavražděná ve svém bytě s tajemným vzorem vyřezaným do obličeje. Policejní komisaři kodaňské policie Jeppe Korner a Anette Wernerová vraždu vyšetřují a postupně rozkrývají síť vztahů a odhalují dávná tajemství...