Země příběhů. - Colfer, Chris, 1990- (Fragment, 2017)
Třetí kniha série Země příběhů. Conner je rozhodnutý, že se do Země příběhů jen tak nevrátí. Pak ale odhalí tajemné varování slavných pohádkářů, a vše je jinak. Vydává se na cestu po Evropě, aby rozluštil šifru a zastavil katastrofu, která Zemi příběhů hrozí...